ČSOB Premium aktuálně

Naše aplikace ČSOB Smart prošla pořádným faceliftem. Podívejte se, jak vypadá, kam se dostanete s ČSOB Identitou a s čím vám umí pomoci virtuální asistentka Kate.

Jak vypadá ČSOB Smart po faceliftu?

Když si v říjnu rozkliknete své mobilní bankovnictví, zjistíte, že prošlo výraznou změnou. Je teď nejen přehlednější, ale především nabušené funkcemi a jednodušší na obsluhu. Pojďte se podívat, jak ze své apky dostat maximum.

Co najdete na hlavní straně ČSOB Smart

 

1. Tipy pro vás

Do Smartu jsme přidali obdobu instagramových "storíček". Najdete v nich tipy, jak líp využívat naše služby nebo na akční nabídky.

2. Rychlejší placeni QR kódem

Placení QR kódy je tak populární, že nám stálo za to ho ještě zjednodušit. Na dlaždici u svého účtu jen kliknete na "Vyfotit QR kód" a hned se načte foťák.

3. Rozdělení produktů na 3 hlavní a ostatní

Na hlavní straně vidíte 3 produkty, které používáte nejčastěji (nebo které si sami určíte). Zbytek, který nemusíte mít na očích pořád, nikam nemizí. Jen bude schovaný pod rozklikávátkem.

TIP: Skrytí zůstatků

Když si potřebujete něco vyřídit ve Smartu třeba v tramvaji a nechcete, aby vám lidi přes rameno lustrovali zůstatky, prostě si citlivé údaje skryjete. Slouží k tomu ikonka s okem vpravo nahoře.

 

4. Může se vám hodit

Vychytávky jako jízdenky na MHD nebo parkování byste možná v mobilním bankovnictví nečekali. Fungují ale perfektně, schválně si je vyzkoušejte.

5. Nové spodní menu

Své platební karty, virtuální asistentku Kate a e-shop s našimi službami teď máte stále na očích. A co nenajdete v přehledu nebo spodním menu, to si rozkliknete v Menu.

TIP:

Kate vám vždycky ráda pomůže. Poradí, kde najít kontakty a jiné funkce ve Smartu. Nebo stačí říct: "Chci nastavit trvalý příkaz" a ona to hned zařídí.

ČSOB Identita vám otevírá další dveře

Bankovní identitu nově využijete při vstupu do dalších institucí. Rychle, bezpečně a pohodlně.

  • U mobilních operátorů jako O2 nebo T-mobile si můžete online sjednat třeba nový tarif
  • Z domova se přihlásíte i do VZP, kde si zkontrolujete stav pojištění nebo plateb za zvolené období
  • Přihlásíte se například i při žádosti o dotace v systému Státního fondu životního prostředí

Další příjemná novinka je, že do portálu ČSOB Identity se teď přihlásíte i QR kódem. Stačí ho naskenovat do aplikace ČSOB Smart klíč a přihlášení potvrdit jako obvykle.

V druhé půlce půjčky úroky neplatíte

Až do 18. prosince 2023 si u nás můžete sjednat půjčku a od druhé půlky splácení nedat za úroky ani korunu.

Když si u Půjčky na cokoliv, Půjčky na bydlení nebo na úsporné bydlení či konsolidace svých stávajících půjček nastavíte splatnost alespoň na 3 roky a více, při splnění podmínek budete mít v druhé půlce splácení úrok 0 Kč. Více informací najdete na našem webu.

Povídáme si s Kate

Naše virtuální asistentka Kate se nepřestává učit, a tak jsou hovory s ní stále příjemnější. Snadno si přes ni sjednáte třeba cestovní pojištění a umí i spoustu dalších věcí, podívejte se.

  • Potřebujete platit v hotovosti? Kate vás objedná pro nadlimitní výběr do kterékoli pobočky v republice.
  • Nemůžete najít kartu? Kate ji okamžitě nechá zablokovat a postará se, aby se k vám co nejdříve dostala nová.
  • Kate se můžete zeptat, kolik ještě můžete utratit na své kreditce, a také vám zjistí datum a výši plné i minimální doporučené splátky. Když budete potřebovat cokoli upravit, zajistí, aby vám naši kolegové zavolali zpátky.

Salonky LoungeKey zdražují o 3 dolary

Mezi nejoblíbenější benefity k Premium Kartě patří čtyři vstupy zdarma do salonků Lounge Key. Pokud ty své už máte vyčerpané, od října 2023 zaplatíte za každý další vstup 35 USD.