Svět jako na dlani v prémiových zážitcích

Dojeďte si do Vietnamu pražskou MHD, potrénujte baseball s členem národního týmu nebo poznejte africké Safari hodinu a půl jízdy autem od Prahy. A nezapomeňte využít 20% slevu pro děti i dospělé v našich partnerských science centrech.

Díky benefitům ke své kreditce Mastercard si můžete vybírat, jaké zážitky udělají z vašeho letošního léta sezonu, na kterou se nezapomíná. Sportovní nadšenci tu najdou například 3hodinovou exkurzi do světa baseballu a čestnou vstupenku na mistrovství Evropy, rodiny s dětmi nebo páry zase hvězdnou noc v Safari parku Dvůr Králové. A pro nadšené cestovatele světy barev, vůní i chutí je připravený výlet do pražského Vietnamu.

Baseballový trénink s českým reprezentantem Janem Novákem

Zúčastněte se exkluzivního tréninku baseballu se členem českého národního týmu Janem Novákem a užijte si zápas české reprezentace v rámci mistrovství Evropy jako čestný host.

Hvězdná noc s exotickými zvířaty ve Dvoře Králové

Ve stylovém bungalovu v Safari kempu se snídaní do postele a privátní prohlídkou s krmením žiraf zažijete atmosféru, za jakou se cestuje až do Afriky.

Sapa Trip – prohlídka s obědem a čajový rituál

Přeneste se do asijské atmosféry, objevte velmi exotická zákoutí Prahy a ochutnejte tak autentické vietnamské jídlo, jak je to jen v srdci Evropy možné.

Chytrá zábava v science centrech s 20% slevou

Hledáte zajímavý tip na výlet s dětmi? Navštivte naše partnerská science centra! Díky interaktivním exponátům děti zábavnou formou pochopí, co se to vlastně ve škole učily v chemii, fyzice, biologii nebo matematice.

Nejen školní mládež ohromí laboratorní pokusy nebo 3D/4K filmy, je tu spousta poznání a zábavy pro děti od 5 let i pro dospěláky. Navíc až do konce roku si science centra můžete užívat s 20% slevou od nás. Ve Světě odměn zjistíte, jak a kde ji můžete uplatnit.