Exkluzivní zážitky v Praze i po celém Česku

Architektura, móda, fotografie přírody i 38 pečlivě vybraných výletních destinací – to jsou zážitky, se kterými letos hravě zaženete nudu.

Známe místa, která stojí za vidění

Máme pro vás tipy na 38 skvělých výletních destinací, kam vyrazit s rodinou a přáteli. Díky výletům můžete vyhrát rodinné vstupenky do science center a ještě pomoci dobré věci. Navíc vám poradíme chytré triky, jak sbalit co nejmenší lékárničku na výlet a čím nakrmit výletníky nebo motivovat děti, aby je výlet opravdu bavil.

Fotky divočiny v pražské Troji

Od 14. července do 30. září vás zveme na výstavu Czech Nature Photo do pražské Troje, které jsme hrdým partnerem. Z prací 254 dospělých a 157 dětských fotografů, kteří do soutěže poslali celkem 2 400 snímků, vybrala ty nejpůsobivější odborná porota s předsedou Robertem García-Roye ze Španělska.

Zůstáváte v Praze? Skvělé!

O program jsme se postarali my – s Priceless Prague se dostanete do běžně nepřístupných prostor Národního muzea s jedním z nejhezčích výhledů na město. Napříč staletími se můžete vydat na Malé Straně. A na cestu se stylově obléknete na základě osobního poradenství na míru od Jany Stehlíkové.

VIP prohlídka zrekonstruované historické budovy Národního muzea

Prozkoumejte monumentální symbol českých dějin v neobvyklé večerní atmosféře po zavírací době. Průvodcem vám bude architekt generální rekonstrukce budovy Václav Mikule.

Cesta do srdce barokní Malé Strany

Pojďte se toulat v čase. Barokními krásami Prahy vás provede jeden z nejpovolanějších – Richard Biegel, pedagog Ústavu pro dějiny umění Filozofické fakulty UK se specializací na novověkou, moderní a současnou architekturu, urbanismus a památkovou péči.

Služby profesionální stylistky šité na míru

Ušetřete si ranní postávání u skříně a vstupte do letní sezony stylově se stylistkou Janou Stehlíkovou. Revize stávajícího šatníku, společné nákupy a dodatečná konzultace váš šatník konečně zkrotí!