Dubnové prémiové zážitky

Půjdete s námi na výlet nebo si zaběhat v krásné přírodě? Máme pro vás skvělé tipy, kam vyrazit i v proměnlivém aprílovém počasí.

Už jste slyšeli o běžeckém seriálu Běhej lesy?

V rámci 8 závodů se s námi už od dubna podíváte do unikátních lokalit České republiky. U každého závodu překrásnou českou přírodou si můžete vybrat ze dvou vzdáleností a některé mají i dětskou nebo maratonskou variantu. A určitě se za námi zastavte v zóně platebních partnerů ČSOB a Mastercard.

Připraveni ke startu? Tak co nejdřív kontaktujte svého bankéře, protože počet míst zdarma je omezený. A pokud volná místa dojdou, můžete využít 25% slevu z ceny startovného.

Dáváte přednost pomalejšímu tempu? S ČSOB Na výlet můžete s rodinou i přáteli objevovat 38 výletních míst po celé ČR, kam zamířit s rodinou nebo přáteli. Přitom každým výletem také pomáháte – do regionů rozdělíme 150 000 Kč – a ještě si s námi můžete zasoutěžit o lístky do Safari Parku nebo science center.

Zážitky s Priceless do každého počasí

Aprílové počasí se vyznačuje svou nestálostí a proměnlivostí. S programem Priceless překonáte všechny jeho nástrahy. Nadšenci do architektury a historie se mohou vydat na pravidelnou vycházku s Richardem Bieglem, sportovci ocení windsurfingový dýchánek s Karlem Lavickým a milovníci kultury si vychutnají speciální program souboru Losers Cirque Company, který neměli možnost vidět ani jejich nejvěrnější fanoušci. Stačí si vybrat.

Tajemství Haštalské čtvrti a budovy Ministerstva průmyslu a obchodu

Nasajte tajuplnou atmosféru unikátního místa v rámci další komentované vycházky s Richardem Bieglem.

Windsurfingový víkend na Lipně s českým olympionikem Karlem Lavickým

Máte odvahu prožít nezapomenutelné dny na hladině největší přehradní nádrže v ČR se skupinou adrenalinových nadšenců a proniknout do tajů windsurfingu? Tady je ideální příležitost.

Letní site specific v klášteře sv. Anežky České s Losers Cirque Company

Podívejte se na práci akrobatů z jiného úhlu a velmi zblízka. Představení probíhá na různých, i běžně nedostupných, místech areálu kláštera a vy se tak stanete součástí celého příběhu.