ČSOB Premium aktuálně

Fantastické slevy na golf, vychytávky aplikace ČSOB Smart a další novinky, které vám nesmí utéct. Prostě mějte přehled.

Vaše aplikace ČSOB Smart roste s vámi

Do svého mobilního bankovnictví nemusíte chodit jen zadávat platby a kontrolovat pohyby na účtu. Umožňuje vám mnohem víc.

  • Jednoduše se dostanete ke svému pojištění – od nahlášení pojistné škody přes přehled smluv a dokumentů až po změny osobních údajů.
  • Přes pojištění snadno vstoupíte i do svého Penzijka. Ještě je nemáte? K jeho sjednání vám stačí pár kliknutí přímo v aplikaci ČSOB Smart.
  • V Hypoteční zóně si můžete přímo v mobilu namodelovat svou hypotéku.
  • Přes ČSOB Smart máte přístup i do své aplikace DoKapsy, když chcete zaparkovat nebo si koupit jízdenku na MHD.
  • Kromě dočasné blokace si teď v Nastavení u své platební karty můžete sami provést i trvalou blokaci.
  • Pro větší přehled a bezpečnost si snadno nastavíte notifikace svých transakcí kliknutím na tečky v sekci Ostatní v pravém rohu obrazovky – Nastavení aplikace – Oznámení.

Zahrajte si golf s až 50% slevou

Pro letošní rok jsme pro vás vyjednali 5 jednorázových 50% slev na hru a stálou 15% slevu platnou na většině golfových hřišť v ČR – k jejímu získání stačí vyplnit jednoduchou online přihlášku. Tak do toho, sezóna už se blíží!

Vyhrajte iPhone s aplikací DoKapsy

Naše aplikace DoKapsy od ČSOB vás provází na nákupech i ve volném čase. Teď s ní můžete vyhrát i zbrusu nový iPhone. Stačí, když aplikaci DoKapsy propojíte se svojí ČSOB Identitou, vše jednoduše potvrdíte Smart klíčem a my vás automaticky zařadíme do slosování.

K čemu se vám DoKapsy hodí?

  • Rychle zaplatíte jízdenku na MHD v 10 větších městech
  • Parkování i tankování uhradíte přímo z auta
  • Všechny věrnostní karty máte uložené v mobilu
  • Užíváte si zdarma články i videa, za která se jinde platí
  • Najdete inspiraci, kam vyrazit na netradiční výlet

Už je nás 150 tisíc!

Jsme hrdí na to, že svět prémiových služeb a nadstandardních výhod zlepšuje život už 150 tisícům klientů ČSOB Premium. Věříme, že s námi zůstanete, a uděláme pro to všechno, co je v našich silách!

3 příklady, jak Kate pomáhá

Inspirujte se, s čím vám dokáže pomoci naše virtuální asistentka Kate. Stačí v aplikaci ČSOB Smart kliknout na ikonku vpravo nahoře a řešení svých starostí delegovat na ni. Jak? Třeba takto:

  1. Kate, chci si vybrat nadlimitní částku na pobočce
    Kate to zařídí a na konkrétní pobočce, kterou si zvolíte, už na vás budou připravení.
  2. Kate, potřebuji pomoc s vyplněním záznamu o dopravní nehodě
    To poslední, co bezprostředně po nehodě chcete googlit, je postup, jak vyplňovat potřebné dokumenty. Nechte Kate, ať vám s nimi pomůže.
  3. Kate, chci změnit limit na kartě
    Ať už potřebujete zaplatit kartou online, v kamenné prodejně, nebo vybrat z bankomatu, nemusíte nic složitě hledat. Kate vás změnou limitu provede, než byste řekli švec.

Vy investujete, my sázíme les

Poprvé jsme vás o možnosti zodpovědných investic spojených s výsadbami pestrého lesa informovali v listopadu. Jako první banka v Česku jsme se spolu s vámi aktivně zapojili do tak konkrétní akce a díky zainvestovaným 116 milionům korun můžeme u Velké Bíteše ve spolupráci s Reforest’Action, Českou zemědělskou univerzitou v Praze a magistrátem města Brna vysadit 4 800 stromků.

Tím s tématem odpovědnějšího přístupu k životnímu prostředí zdaleka nekončíme. V budoucnu plánujeme odpovědné investování spojené s nápravami škod způsobených suchem nadále podporovat. Více podrobností se dozvíte u svého bankéře.