Už znáte vinařství Mikrosvín Mikulov?

Že ne? Tak to byste měli co nejdříve napravit. Progresivně se rozvíjející vinařství se nachází v samotném srdci Pálavy na slunných svazích Dunajovských kopců a zakládá si na filozofii a mottu: „Víno se rodí ve vinici“ a „Víno dělají lidé“. Jak se osobitý přístup k výrobě vína promítá do jeho chuti, teď mohou klienti ČSOB Premium zjistit i díky lákavé nabídce, kterou si pro ně vinařství přichystalo.

Mikulov

Vinnou révu si v Mikulově hýčkají

Mikrosvín Mikulov je první výrobce přívlastkových a ledových vín v České republice a svou základnu má v nejvyhlášenější vinařské oblasti – ano, v Mikulově. Pěstování vinné révy zakládá vinařství na malém zatížení keřů a šetrnosti k životnímu prostředí.

Na co jsou v Mikrosvínu pyšní?

Vlajkovou lodí vinařství je bezpochyby Ryzlink vlašský, který se pěstuje na několika viničních tratích a jemuž v Mikrosvínu Mikulov vtiskli pravou tvář v regionu Pálava.

V přívlastkové řadě Flower line najdete vína založená na primární aromatice jednotlivých odrůd, jejich ovocnosti, šťavnatosti a zároveň plnosti. V nejvyšší přívlastkové řadě Traditional line pak získáte jedinečnou možnost poznat nezaměnitelný charakter odrůd a jednotlivých viničních tratí Mikrosvínu.

Ujít si určitě nenechte vyhlášený Sekt Mikrosvín vyrobený tradiční metodou kvašením v láhvích, ve kterých šumivé víno zrálo na kvasnicích minimálně 42 měsíců. Cuvée odrůd Ryzlink vlašský, Rulandské bílé a Chardonnay spadá do kategorie brut.

Vinařství ověnčené cenami

Vinařství Mikrosvín se pyšní hned několika významnými oceněními, jako jsou například Vinař roku 2019, Vinař roku 2015 nebo Champion Valtické vinné trhy 2019. Každý rok se jejich vína umisťují na nejvyšších příčkách prestižních soutěží Prague Wine Trophy, Oenoforum, Vinalies Internationales, Salonu vín ČR, Great American IWC, International Wine Challenge, Concours Mondial de Bruxelles, Decanter a mnoha dalších.

Přijďte posedět na Pálavu

Vychutnat si sklenku nebo dvě lahodného vína s výhledem na krásné vrcholky Pálavy můžete v degustačním sklepě vinařství v Dolních Dunajovicích. Otevřeno mají v době prázdnin každý den.

Jako klienti ČSOB Premium se nyní můžete přesvědčit o kvalitách vín z produkce Zámeckého vinařství Bzenec a Mikrosvín díky exkluzivní 15% slevě. Tak na zdraví!