Již dva roky upravujeme pobočky speciálně pro klienty ČSOB Premium

Ve vybraných pobočkách ČSOB i nadále zřizujeme diskrétní Premium zóny, osobitá místa, kde se v klidu a příjemném prostředí můžete setkávat se svým bankéřem.

Již dva roky upravujeme pobočky speciálně pro klienty ČSOB Premium

Dosud se nám podařilo zrekonstruovat v novém designu 51 poboček, ve 30 z nich jsou pak pracoviště Premium bankéřů. Na příští rok máme v plánu redesignovat dalších 21 poboček, v 18 z nich najdete i Premium zónu. Hodnocení bankéřů a zejména jejich klientů jsou velmi pozitivní a to nás utvrzuje, že jsme se vydali správnou cestou.

Premium zóny

Obsluha Premium klientů se liší od obsluhy běžných klientů délkou jednání, často se pohybuje kolem hodiny i víc. Tomu přizpůsobujeme sezení a zároveň i klademe důraz na diskrétnost, abyste se u nás cítili obzvlášť dobře. I proto jsou pracoviště Premium bankéřů v samostatných kancelářích, které zajišťují prostor na jednání s citlivými údaji.

Celkově musí prostředí působit příjemně a pozitivně a také navazovat na design celé pobočky. Proto je veškeré vybavení laděno do teplých přírodních barev, použité materiály působí kvalitně, nikoli však přehnaně luxusně. Výrazným designovým prvkem je textilní tapeta, na které je umístěno decentně podsvícené logo Premium. V letošním roce navíc kolegové z marketingu připravili kolekci obrazů, které jsou určeny právě pro Premium zóny.

Kolekce obrazů do Premium zóny

Kolekce obrazů do Premium zóny

Novinky pro letošní rok

Pro rok 2018 připravujeme pilotní HUB Premium v pražské pobočce na adrese Perlová 371/5. Bankéři budou sdílet společný prostor a na jednání s klienty budou využívat jednací místnosti. Podobně funguje obsluha u firemních a privátních bankéřů. Výhodou společného prostoru je sdílení informací i případná zastupitelnost. Novinkou bude i využití tzv. Micro Office, která poskytne naprostý klid a soukromí nejen v prostorných otevřených kancelářích. Lze ji využít pro nerušené telefonní či konferenční hovory, klidnou projektovou práci na počítači i k utřídění myšlenek či relaxaci.

Micro Office – ilustrační foto

Micro Office – ilustrační foto

Ostrava, Hlavní

Ostrava, Hlavní

Klatovy

Klatovy

Praha, Novodvorská

Praha, Novodvorská

Olomouc, Horní náměstí

Olomouc, Horní náměstí